Meetafy.dk
Konferencer, events & møder

Bedre møder på 2 minutter

Bedre møder på 2 minutter

1.500.000. Det er antallet af møder, der cirka bliver holdt hver dag i Danmark – lommeregneren bliver rødglødende, hvis den skal udregne antallet pr. år.

Hvis du er som gennemsnittet, bruger du 6 timer pr. uge på at holde møder, så har du i hvert fald 270 timer at glæde dig til i det næste års tid. Udfordringen er, at undersøgelser gang på gang viser, at mange møder er både ineffektive og spild af tid.

Derfor har det stor betydning, om dine møder er kedelige eller spændende, for der skal ikke meget til, før vi mister opmærksomheden, og tankerne flyver afsted …

Det tager kun 2 minutter – nap det vigtigste først!

Det er det, vi fortæller vores kunder, når de siger, at de ikke har tid til at bryde vanen og prøve noget nyt.  Redskabet er vores timeglas. På en simpel måde kan du holde øje med tiden til møder. Når der skal gives korte ”siden sidst” oplæg, er timeglasset perfekt at bruge.

Når du kun har 2 minutter til rådighed, begynder du helt per automatik med det vigtigste først. Det er nemt, simpelt og gør mødet mere produktivt. Her er 5 øvelser til bedre mødeproduktivitet. Det tager kun to minutter!

5 nemme tips til bedre møder

 

Majbritt Sandberg

Majbritt Sandberg er stifter af playmyday.dk og Konceptkompagniet.dk. Med fokus på Playful Meetings sætter Majbritt Sandberg fokus på øget læring og videndeling til møder og konferencer. Hun designer og faciliterer kreative processer og produkter med branding og storytelling som speciale. Med konceptet Playful Meetings har Majbritt Sandberg sat fokus på øget læring og vidensdeling til møder og konferencer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *