Meetafy.dk
Konferencer, events & møder

Din værktøjskasse og innovationlab for ALLE dine møder

Din værktøjskasse og innovationlab for ALLE dine møder

Vi har ikke længere råd til ineffektive møder, siger ledelsen. Møder og konferencer skal være værdiskabende for både virksomheden og den enkelte. Alligevel afholdes 95 procent af alle møder og konferencer ud fra traditionelle og fastlåste rammer. Rammer, som er fyldt med tidsrøvere, hvor der er indlagt alt for få pauser, og hvor formen distraherer os og fjerner fokus fra det væsentlige.

Hos Meetafy er vi drevet af nysgerrighed og passion for det gode møde. Vores specialister har fokus på nye veje. De vil inspirere og motivere til at holde endnu bedre møder og konferencer.

  • For hvad betyder det fx, hvis vi rykker mødet udenfor eller ind i andre og anderledes rum, end vi plejer?
  • Hvordan kan grafik facilitering understøtte mødet?
  • Hvad gør det ved os, når de vante roller er taget ud af spillet?
  • Hvordan skaber vi dynamik i et team, som er fastlåst i uhensigtsmæssige vaner og rutiner?
  • Hvordan sikrer vi konkrete mål på mødet?
  • Hvordan kan vi kickstarte kreativiteten?
  • Hvordan kan vi give mødedelstagerne en oplevelse, de aldrig glemmer=
  • Hvordan kan vi som mødeleder og keynote speaker indtage rummet og opnå 100% begejstring i rummet eller salen?

Vi tror på, at I kan opnå bedre ledermøder og teammøder, hvis I også er klædt på til at skabe dynamik i et team og anerkende hinanden. Vi tror på, at idéudvikling og kreativitet kan understøttes på en raffineret måde. Vi tror på, at vi kan finde gode svar på de spørgsmål, vi stiller. Det handler kort sagt om, at når vi går til møde, så skal vi også inspireres, motiveres, så taget letter og vi smiler bredt. Samtidig skal det skabe værdi for organisationen. Det er det, vi i sidste ende bliver målt på.

Et live udviklingsværktøj for møder

Fremtiden kræver involverende og inspirerende rammer for mødet, og det kræver nye værktøjer end dem vi i dag blindt læner os op af – alt sammen noget, som stiller krav til både mødelederen og deltagerne.

Hos Meetafy tror vi på, at nye vaner lettere opstår, når vi motiveres i det daglige. Meetafy er din guide mellem møderne.  Meetafy er en smeltedigel for specialister i og uden for mødebranchen, som går nye veje. Det er et innovationlab for fremtidens møder og konferencer.

Meetafy vil i et samarbejde med specialister og keynote speakere fremover pirke til vanetænkningen (helt sikkert også vores egen) sammen med dig – på den gode måde. Jeg håber, du vil være med.

Mathilde Forstholm

Mathilde Forstholm er journalist og kommunikationsrådgiver med indsigt i over 300 virksomheder både startups og større organiationer. Hun har specialiseret sig i brand-dna, storytelling, digitale medier og SoMe. Mathilde Forstholm er optaget at skabe og formidle vigtige viden gennem dygtige danske specialister - uanset om de er forskere, eventyrere, ledere eller ingeniører i en virksomhed. Hun har derfor opbygget flere content marketing-platforme. Siden 2011 har hun rådgivet danske vidensvirksomheder gennem sit firma MATHILDE FORSTHOLM. Mathilde har desuden baggrund fra mediebranchen. Hun har været med bag søsætningen af to nye aviser i Danmark samt opstarten af et pladeselskab for unge talenter. Hun har desuden været både journalist og tovholder for flere forskellige aviser i et hektisk nyhedsdøgn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *