Meetafy.dk
Konferencer, events & møder

Sådan får du mere end 75% til at svare på dine møde- og konferenceevalueringer

Sådan får du mere end 75% til at svare på dine møde- og konferenceevalueringer

Evaluering af dine møder og konferencer er nødvendige for at kunne vurdere, om I nåede målsætningerne for arrangementet. Men hvordan får man deltagerne til at svare på dem?

Kender du det? Et fåtal af deltagerne tager sig tid til at udfylde de evalueringer, du har brug for for at kunne vurdere, hvordan arrangementet er blevet oplevet? Her er en metode, der giver dig over 75% respons inden dit arrangement er rundet af.

Det kræver brug af smart-teknologi som mobiltelefoner og tablets, men det har længe vist sig at være en god investering, hvis man ønsker større Return On Meeting Investment (ROMI).

Det er også vejen til højere svarprocenter, hvis man gør det på den rigtige måde. Fremgangsmåden er enkel.

Live evaluering i plenum

Inden konferencen afrundes officielt med f.eks. en opsamling eller wrap-up, introduceres den digitale evalueringsproces i plenum.

Evalueringsspørgsmålene skubbes ud til deltagernes digitale enheder – tablets eller mobiltelefoner – mens dejlig baggrundsmusik i højtalerne og en skala på storskærmen viser ”live”, hvor mange procent, der har gennemført evalueringen.

Mødelederen forklarer, at programmet fortsætter, når mindst 75% har gennemført evalueringen. I løbet af relativ kort tid – selvfølgelig afhængigt af længden på evalueringen – har flertallet af deltagerne svaret.

Vi bruger metoden i ConsensusOnline, hvor vi primært arbejder med digital deltagerinvolvering, og vi opnår i reglen evalueringsprocenter på helt op til 80-90%. Det er uhyre effektivt.

Michael Leslie Pryner

Michael Leslie Pryner er rådgivningschef (Head of Advisory Services) i ConsensusOnline. Han har beskæftiget sig med eventplanlægning i mere end 20 år – blandt andet som koncerneventchef i Danske Bank. Michael har i mange år haft sin egen klumme om mødeteknologi i Møde- & Eventmagasinet og er Certified Meeting Professional (CMP) gennem den internationale organisation Meeting Professionals International, MPI. I 2016 blev han kåret af branchen til ”Front Runner of the Year” i forbindelse med Danish Meetings and Events Awards i DR Koncerthuset.

Comments

  1. Anne Dalgaard - 18. maj 2017 at 21:00 - Svar

    Det lyder super-effektivt, Michael. Og så er det jo samtidig et fint lille afbræk og en mulighed for at involvere deltagerne i konferencen. Så i bund og grund en win-win-win situation :o) – for så høje svarprocenter skal man vist lede længe efter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *