Meetafy.dk
Ledelse & personlig ledelse

Fordyb dig i pausen: Opnå trivsel med et lydbad

Fordyb dig i pausen: Opnå trivsel med et lydbad

Pausen er mødets magi lyder det bl.a. i et indlæg her på bloggen, mens andre har sat fokus på at lytning og nærværet i mødet, eller støj og snak, som dræber produktiviteten.

Denne videoblog handler om at lytte indad.

  • Lyt til hvad der er vigtigt for dig lige nu.
  • Genskab kontakt til dig selv.
  • Opnå afspænding og trivsel i kroppen.
  • Skab kontakt til din intuition og kreativitet – noget vi ofte glemmer i en travl hverdag med mange møder, men som kan være afgørende for netop effektivitet, kreativitet og meget andet.

Se min videoblog, og forstå hvad aktiv lytning er. Oplev det på egen krop. Aktiv lytning kan f.eks. kobles sammen med en konferencen – nu hvor du eller I alligevel er væk fra hverdagen på kontoret med møder, telefoner, mails m.m.

Anne Ryom

Anne Ryom er sanger, lyd- og sangterapeut samt stresscoach. Anne har specialiseret sig i musical storytelling og humming & meditation og hjælper bl.a. mennesker til at få balance og trivsel ved hjælp af lyd, stemme og sang. Annes metoder kan styrke samarbejdsevne, højne kommunikationen og kreativiteten i et team. Den enkelte opnår balance i krop og sind og får værktøjer til at forebygge stress, så der i stedet sættes fokus på trivsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *