Meetafy.dk
Ledelse & personlig ledelse

Styrk gruppeenergien med sang

Styrk gruppeenergien med sang

Hvad sker der når vi synger med andre. Hvad gør sang godt for?

Se Anne Ryoms blog om det gode som sangen gør ved den enkelte samt, hvordan det påvirker gruppeenergien og styrk samarbejdsevnen efterfølgende?

Anne Ryom

Anne Ryom er sanger, lyd- og sangterapeut samt stresscoach. Anne har specialiseret sig i musical storytelling og humming & meditation og hjælper bl.a. mennesker til at få balance og trivsel ved hjælp af lyd, stemme og sang. Annes metoder kan styrke samarbejdsevne, højne kommunikationen og kreativiteten i et team. Den enkelte opnår balance i krop og sind og får værktøjer til at forebygge stress, så der i stedet sættes fokus på trivsel.

Comments

 1. Pernille From Hansen - 15. december 2016 at 12:53 - Svar

  At synge har også vist sig at være en rigtig god metode til at reducere både stress og angst. Så det at gå og synge eller nynne med på din yndlingssang, er faktisk godt for dig og dit velbefindende.

 2. Ja du har fuldstændig ret, Pernille. Sang og brug af stemmen er et super værktøj til at forebygge stress. Og ved fællessang sker der det, at vi frisætter hormonet oxytocin som gør os bedre til at samarbejde og dermed stimulerer evnen til at løse en opgave både kreativt og effektivt. Så det handler om at droppe “aben”, der fortæller os at vi ikke kan synge, men i stedet bare give den gas!

 3. Sang er for mig en fuldkommen måde at være til stede på – og kan det gøres sammen med mit team, ville det samtidig være en stor og grænseoverskridende måde at bygge tillid på…. Tak for god artikel…

  Flemming

 4. Tak for dit indlæg Flemming. Sang er af underlige årsager blevet “farligt” i det vestlige samfund. Det finder jeg foruroligende og ærgerligt, for der er så mange positive aspekter at opnå ved det – og tillid til hinanden og et bedre samarbejde og arbejdsklima er klart bare et par af gevinsterne.

 5. Tak for sangen – som jeg deltog i 😉 kram til dig

 6. Dejligt at du kunne li’ den Helle.
  Kram retur
  Anne

 7. Så enkelt, så stærkt … og så svært vel stadig for mange: At synge! Sammen! Jamen vi går jo ikke til kor … Nej, men efter selv at have oplevet hvad der sker når en flok mennesker rent faktisk deler en så intenst og nærværende oplevelse som at synge sammen, er jeg klar til at melde rent ud: Jo sgu, vi skal da se at synge noget mere.

  Det kræver måske lidt øvelse hjemme, i bilen eller andre steder, men det vil heller ikke være helt af vejen, vel?

  Bær fanen videre, Anne! Jeg er lige bag dig (brummende i det mindste).

 8. Du skal være mere end velkommen til at brumme med Hans. Husk på, det handler ikke om, hvordan det lyder, men om, hvad lyden og sangen gør ved os:-)

 9. Super fed videoblog Anne. Jeg synger selv og får meget energi af at synge når jeg sidder alene på kontoret 🙂
  Jeg kan anbefale sang app: SMULE: https://www.smule.com hvor man kan synge sammen med andre på hele kloden.

 10. Tak for “rosen”. Den tager jeg straks imod? Og 1000 tak for tippet om link til syng-sammen. Det vil jeg straks chekke ud??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *