Meetafy.dk
Ledelse & personlig ledelse

Kom godt i gang med Humming Meditation

Kom godt i gang med Humming Meditation

Lyd, stemmer og sang er universelt stærke virkemidler til at åbne for kreativitet og indre tanker m.m. Lyde står i modsætning til stilhed – kombinationen er uovertruffen.

Lyden ved humming hjælper den enkelte til at finde sin egen indre balance og skaber ro i krop og sind. Det forebygger stress og skaber trivsel. Desuden hjælper lyden til at åbne op for efterfølgende kreativitet. Mange beskriver, at de oplever en anderledes lethed i det efterfølgende arbejde og tilgang til opgaver, som om, at vi er mere fokuserede.

Afbalanceret gruppenergi

Når du hummer i en gruppe med andre, afbalancerer du desuden gruppeenergien. Så har du ikke kun har glæde af din egen hummetone, men også af de andres.

Deltagere jeg har arbejdet med beskriver, at de oplever en anden lydhørhed på hinanden efterfølgende, idet du ved humming træner både at lytte ind-ad-til på, hvad lyden gør ved dig, og dernæst lytter på lyden ud-ad-til – altså i grupperegi.

Vil du opnå trivsel i krop og sind og skabe en fælles oplevelse og samhøringhed. Så se her, hvordan du eller I kommer godt i gang med Humming og Meditation.

Se videobloggen og lyt til lydfilen, og forstå Humming og Meditation; hvad det går ud på, hvad udbyttet er?

 

Har du lyst, kan du med fordel lytte til denne lydfil om Humming og Meditation – og selv komme godt i gang!

 

Anne Ryom

Anne Ryom er sanger, lyd- og sangterapeut samt stresscoach. Anne har specialiseret sig i musical storytelling og humming & meditation og hjælper bl.a. mennesker til at få balance og trivsel ved hjælp af lyd, stemme og sang. Annes metoder kan styrke samarbejdsevne, højne kommunikationen og kreativiteten i et team. Den enkelte opnår balance i krop og sind og får værktøjer til at forebygge stress, så der i stedet sættes fokus på trivsel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *