Meetafy.dk
Møder & facilitering

Download e-bog og få 10 X mere ud af dine møder

Download e-bog og få 10 X mere ud af dine møder

Vil du gerne have meget mere ud af dine møder? Spare tid og penge? Og skal deltagerne gerne gå fra møderne med ny energi?

Hos Meetafy vil vi gerne hjælpe dig til at få det optimale ud af dine møder, derfor har vi lavet en guide med en tjekliste, som du kan downloade helt gratis ved at skrive dig op til vores nyhedsbrev.

Effektive møder er ikke raketvidenskab

Den gode nyhed er, at det faktisk er ret nemt at få 10 X mere ud af dine møder. Produktive møder er nemlig ikke nogen raketvidenskab. Som facilitator og mødedeltager har vi bare alt for ofte uhensigtsmæssige vaner, der betyder, at vi slet ikke får nok ud af den tid, vi rent faktisk bruger på at mødes. Men de dårlige vaner og rutiner kan brydes – relativt nemt, hvis alle forstår hensigten og målet. Du skal derfor bare have alle rundt om mødebordet med på ideen.

I e-bogen kigger vi bl.a. på, hvad du kan gøre FØR mødet, UNDER mødet og EFTER mødet. Som BONUS får du en tjekliste og en oversigt over nogle gode grundregler for mødedeltagerne, som kan anbefales.

‘Sådan får du 10 X mere ud af dine møder’ tager bl.a. fat på:

 • hvordan du forbereder dig og deltagerne til mødet på, hvad der skal ske – og hvorfor du nogle gange faktisk IKKE indkalde til et møde
 • hvordan du styrer mødet og får fokus på fremdrift og beslutninger – uden at risikere spildtid og nye emner bringes op på dagsordenen – og aktiverer deltagerne, så de tager ansvar for mødet
 • hvordan du får fulgt effektiv op på beslutninger, så I også handler på det, som I beslutter på mødet.

E-bog om møderEKSTRA BONUS! Nyttig tjekliste & spilleregler

Som BONUS får du til sidst en tjekliste, så du hver gang kan få det optimale ud af dine møder – hurtigt og nemt. Få også inspiration til vigtige grundregler (spilleregler) for mødedeltagerne.

Derfor sætter Meetafy fokus på effektive møder

Meetafy har fokus på, hvordan du kan få langt mere ud af dine møder – hvad enten det er et ledermøde, teammøde, en konference, workshop, kurser, teambuilding osv.

Netop derfor er Meetafy et hands on site om alt det møder bygger på og afhænger af for dig, som ønsker nogle konkrete værktøjer og gerne vil være på forkant med nye tendenser.

Faciliterer vi mødet på en optimal måde, så sparer vi ikke blot tid og penge, samarbejdet mellem deltagerne flyder bedre og udbyttet bliver større. Vi ved jo også, at energifyldte deltagerne får langt mere ud af mødet, men også er langt mere motiverede for at gå hjem og handle på beslutninger med det samme.

Få adgang til professionelle mødeværktøjer

Meetafy er ikke blot én, men mange stemmer. Vi har allieret os med +15 eksperter i og uden for mødebranchen (og der kommer hele tiden nye til), som alle kommer med deres bidrag og vinkler på, hvordan du kan understøtter dine møder og konferencer.

Vælger du at modtage vores e-bog ”Få 10 X mere ud af dine møder”, tilmelder du dig samtidig vores nyhedsbrev med artikler fra Meetafys’ eksperter om møder & facilitering, konferencer & kurser, teambuilding m.m.

Med Meetafy.dk får du ikke blot én e-bog men en stribe nye mødeværktøjer, invitationer til gratis workshop samt info om kommende e-bøger m.m. – helt gratis i din indbakke en gang om ugen. Det eneste det kræver er din mailadresse.

Du kan i øvrige møde eksperterne som blogger lige nu på Meetafy – eller tjekke listen med bloggere.

Mathilde Forstholm

Mathilde Forstholm er journalist og kommunikationsrådgiver med indsigt i over 300 virksomheder både startups og større organiationer. Hun har specialiseret sig i brand-dna, storytelling, digitale medier og SoMe. Mathilde Forstholm er optaget at skabe og formidle vigtige viden gennem dygtige danske specialister - uanset om de er forskere, eventyrere, ledere eller ingeniører i en virksomhed. Hun har derfor opbygget flere content marketing-platforme. Siden 2011 har hun rådgivet danske vidensvirksomheder gennem sit firma MATHILDE FORSTHOLM. Mathilde har desuden baggrund fra mediebranchen. Hun har været med bag søsætningen af to nye aviser i Danmark samt opstarten af et pladeselskab for unge talenter. Hun har desuden været både journalist og tovholder for flere forskellige aviser i et hektisk nyhedsdøgn.

Comments

 1. Kim Bendixen - 22. januar 2019 at 16:01 - Svar

  Tak – kan jeg få tilsendt “en guide til effektiv møder – med en tjekliste”

 2. Helene Randers - 23. januar 2019 at 12:14 - Svar

  Hej!
  Det lyder meget inspirerende.
  Glæder mig til at læse den.
  /Helene 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *